categorie

Mixed BeSafe® 144 Condooms (Bulk Pack)

49.99€
rating
  • Excl. BTW: 41.31€
  • Productnummer: 144-besafe
  • Stuks op voorraad: 10
  • Levertijd: Nu besteld, morgen bezorgd.

Product Vervaldatum: 03/2023(Discrete verpakking)Al onze condooms zijn anders dan andere merken gekleurd, geparfumeerd en bevatten 600 mg glijmiddel - 300 mg meer dan andere condooms. Een geweldige selectie om intens plezier te verzekeren. Allemaal g..

Product Vervaldatum: 03/2023


(Discrete verpakking)


Al onze condooms zijn anders dan andere merken gekleurd, geparfumeerd en bevatten 600 mg glijmiddel - 300 mg meer dan andere condooms. Een geweldige selectie om intens plezier te verzekeren. Allemaal gemaakt met hoogwaardige latex en gesmeerd voor uw comfort en gevoeligheid, dit pakket van 144 BeSafe-condooms stelt u in staat om onze beste selectie te testen.


Een geweldige selectie om intens plezier te verzekeren. Allemaal gemaakt met hoogwaardige latex en gesmeerd voor uw comfort en gevoeligheid, dit pakket van 144 BeSafe-condooms stelt u in staat om onze beste selectie te testen.


BeSafe® TeaseMe Zacht omhuld door zijdeachtig glijmiddel en met een subtiele maar effectieve textuur om de sensatie voor vrouwen te verhogen, zijn condooms van Tease Me de condoomkeuze voor dames. Kies deze als u uw attente kant wilt laten zien, terwijl u beiden beschermt tegen ongezond risico.


BeSafe® LoveMe ultradun, ultragevoelig. Love Me-condooms zijn mogelijk de dunste beschikbare condooms, maar worden grondig getest om er zeker van te zijn dat ze veilig en betrouwbaar zijn. Dus als u een condoom wilt dat u beschermt tegen ongewenste zwangerschap, hiv en andere seksueel overdraagbare infecties, zonder verlies van gevoel, zijn Love Me-condooms voor u.


BeSafe® ArouseMe ArouseMe-condooms zijn speciaal ontworpen om beide partners maximaal genot te bieden. Inderdaad, de 3-in-1 condooms zijn gestippeld, geribbeld en gelijktijdig gesmeerd. De locatie van deze noppen en ribben is zorgvuldig gekozen om een ​​intens verhoogde sensatie te verzekeren en voldoende te smeren voor uw comfort. Geniet van seks zonder de smerige latexgeur.


BeSafe® ExciteMe De ExciteMe-condooms hebben tientallen verhoogde noppen voor extreem plezier en geïntensiveerde sensaties. Gemaakt met premium kwaliteit latex en gesmeerd voor comfort en gevoeligheid, deze gestippelde condooms verbeteren je zintuigen en verbeteren wrijving. Geniet van seks zonder de nare geur.


BeSafe® HoldMe De HoldMe-condooms zijn ontworpen voor uw plezier en om de volledige veiligheid en bescherming te garanderen die u nodig hebt. Ze zijn ontworpen voor extra gemoedsrust en smeerolie voor uw plezier. Geniet van seks zonder de smerige latexgeur.


 


 


Transparant, extra gesmeerd en speen beëindigd

100% elektronisch getest

Easy On-vorm

Schrijf een review

Note: HTML is not translated!
    Slecht           Goed