categorie

iPhone XR - 64GB - Black

903.87€
rating
  • Excl. BTW: 747.00€
  • Merk: Apple
  • Productnummer: MRY42ZD
  • Stuks op voorraad: 9
  • Levertijd: Nu besteld, morgen bezorgd.

Levertijd betreft 2-3 werkdagen.De iPhone Xr is een van de nieuwe toestellen van Apple. Het is sneller dankzij de A12 Bionic, heeft een vernieuwde camera en is beschikbaar in nieuwe kleuren. De aluminium band rond de iPhone Xr en de glazen achterkant..

Levertijd betreft 2-3 werkdagen.

De iPhone Xr is een van de nieuwe toestellen van Apple. Het is sneller dankzij de A12 Bionic, heeft een vernieuwde camera en is beschikbaar in nieuwe kleuren. De aluminium band rond de iPhone Xr en de glazen achterkant geven het toestel een luxe uitstraling. 

Plus- en minpunten van de iPhone Xr
Pluspunten Liquid Retina display voor accurate en bredere 
kleurweergave
Pluspunten Verbeterde Face ID
Pluspunten Krachtige A12 Bionic chip
MinpuntenGeen OLED display zoals de iPhone Xs


Apple iPhone Xr

Camera
Met de 12MP camera van de iPhone Xr schiet je de mooiste foto’s. De iPhone Xr heeft een lens maar dankzij machine learning is het mogelijk om portret foto’s te maken. Nieuw dit jaar is de diepte regeling. Hiermee regel je zelf het gewenste diepte effect in.

Display
De liquid retina display is nu edge to edge en is het grootste Lcd-display op een iPhone ooit! Lcd zorgt ervoor dat je de meest accurate kleuren te zien krijgt. Daarnaast is het display uitgerust met Tap to Wake en True Tone. Dit laatste zorgt ervoor dat de kleuren warmer of kouder worden aan de hand van de omgeving.

Prestatie
Dankzij de nieuwe A12 Bionic chip is de iPhone Xr 15% sneller, 50% energie efficiënter en is dit krachtige toestel klaarvoor de toekomst. Face ID is dit jaar sneller dan ooit. Gebruik je gezicht om sneller in te loggen op apps en accounts.

IOS 12
IOS 12 maakt het nu mogelijk om meldingen te groeperen! Daarnaast heeft het schermtijd. Hiermee bekijk je hoeveel tijd je besteedt aan social media, amusement en productiviteit. Te veel tijd besteed aan social media? Stel applimieten in! Daarnaast heb je ook inzicht in het aantal meldingen en het aantal keer dat je je telefoon oppakt. Daarnaast is IOS 12 uitgerust met Arkit 2, vernieuwde Animoji en nog veel meer!

Schrijf een review

Note: HTML is not translated!
    Slecht           Goed