TP-Link LB130 - Wifi Smart Bulb - E27 - Kleurverandering

79.95€
rating
  • Excl. BTW: 66.07€
  • Merk: TP-Link
  • Productnummer: TPL-LB130
  • Stuks op voorraad: 13

De TP-Link LB130 is een slimme wifi LED-lamp met kleurverandering en geeft jou de mogelijkheid de verlichting in te stellen naar jouw wensen.Beheer op afstandVerbind de LB130 met je draadloze thuisnetwerk en beheer de LB130 vanaf elke locatie met beh..

De TP-Link LB130 is een slimme wifi LED-lamp met kleurverandering en geeft jou de mogelijkheid de verlichting in te stellen naar jouw wensen.


Beheer op afstand


Verbind de LB130 met je draadloze thuisnetwerk en beheer de LB130 vanaf elke locatie met behulp van de Kasa app. Met de Kasa applicatie beheer je de belichting vanaf je smartphone of tablet. Tevens kun je hierin de kleur en helderheid aanpassen, schema's en scenarios instellen en het energieverbruik bijhouden.
Image1

Kleurverandering


Met maximaal 16 miljoen kleuren en verstelbare helderheid. De LB130 biedt nog meer verlichtingsmogelijkheden om je esthetische omgeving en je voorkeur voor diverse gelegenheden in te stellen naar wens. Hiermee kun je je fantasie de vrije loop laten.
Image1

Bespaar energie met de LED lamp


Verminder het energieverbruik tot maximaal 80% zonder het verlies van helderheid of kwaliteit. Dit in vergelijking met een 60W gloeilamp.
Image1

Geniet van je gemoedsrust


Stel een schema in op de LB130 dat aansluit op je dagelijkse leven. Je kunt de lampen aan of uit zetten of de belichting zo afstellen op je persoonlijke voorkeur. Het is zelfs mogelijk om de zonsondergang en zonsopgang tijden te gebruiken, waarbij de lampen automatisch aan gaan wanneer het donker wordt en automatisch uitgaan wanneer het licht wordt.
Image1

Het instellen en aanpassen van scenarios


Verander de kleurintensiteit naar wens, navigeer door het regelbaar wit licht van warm naar koel, totdat je je prettig voelt. De Smart wifi lampen kunnen afzonderlijk of als groep worden gebruikt waarbij je favoriete instellingen worden opgeslagen als scenario die je kunt terug vinden in de Kasa app.
Image1

Wakker worden met zonsopgang


Met Circadian Modus wordt het licht automatisch aangepast gebaseerd op de tijd van de dag. Hierbij wordt er rekening gehouden met helderheid en warmte, dat wordt aangepast bij zonsopgang en zonsondergang. Lekker verfrist wakker worden en gemakkelijk in slaap vallen bij natuurlijk licht.

Compatibel met Android, iOS en Amazon Alexa


The LB130 kan gekoppeld worden met Amazon Echo, Dot, Tap en andere ondersteunende apparaten voor spraakbesturing. Met de gratis Kasa app heb je vanuit elk Android apparaat (4.1 en hoger) of IOS apparaat (IOS 8 en hoger) het beheer over de Smart wifi lamp.
Image1

Schrijf een review

Note: HTML is not translated!
    Slecht           Goed