TP-Link LB120 - Wifi Smart Bulb - E27 - Afstembaar wit licht

54.00€
rating
  • Excl. BTW: 44.63€
  • Merk: TP-Link
  • Productnummer: TPL-LB120
  • Stuks op voorraad: 10

De TP-Link LB120 is een slimme wifi LED-lamp met afstembaar wit licht en geeft jou de mogelijkheid de verlichting in te stellen naar jouw wensen. Beheer op afstandVerbind de LB120 met je draadloze thuisnetwerk en beheer je licht overal vanuit de..

De TP-Link LB120 is een slimme wifi LED-lamp met afstembaar wit licht en geeft jou de mogelijkheid de verlichting in te stellen naar jouw wensen. 


Beheer op afstand


Verbind de LB120 met je draadloze thuisnetwerk en beheer je licht overal vanuit de Kasa app. Kasa zorgt ervoor dat je jouw lampen kunt beheren vanaf je smartphone of tablet, inclusief de helderheid aanpassen, schema's en scene's instellen en het energieverbruik bijhouden.
Image1

Stel zelf je verlichting af


Met de aanpasbare helderheid en afstembaar witte temperatuur kun je de LB120 eenvoudig instellen op jouw stemming. Helder daglicht creërt mooie en energieke verlichting, de zachte en ontspannende wittinten creëren gezeligheid.
Image1

Bespaar energie met de LED lamp


Verminder het energieverbruik tot maximaal 80% zonder het verlies van helderheid of kwaliteit. Dit in vergelijking met een 60W gloeilamp.
Image1

Geniet van je gemoedsrust


Stel naar wens een schema in voor de LB110 en laat deze in- en uitschakelen op verschillende tijden. Ze kunnen zelfs automatisch aangepast worden op de tijden van zonsondergang en zonsopgang zodat ze aan gaan wanneer het donker wordt en uit gaan wanneer de zon op komt.
Image1

Pas aan en stel scenarios in


Slimme wifi lampen kunnen beheer worden in een groep en je favoriete instellingen kunnen opgeslagen worden als beschikbare Kasa scenarios.
Image1

Wakker worden met zonsopgang


Circadian Modus stemt de verlichting automatisch af aan het tijdstip van de dag door de helderheid en de warmte aan te passen wanneer de zon op komt of onder gaat. Wordt fris wakker en val rustig in slaap met natuurlijke verlichting.

Afwezigheidsmodus


Verbeter je huisbeveiliging wanneer je er niet bent door de lampen in en uit te schakelen op verschillende tijden, zodat je de impressie wekt dat je thuis bent.

Compatibel met Android, iOS en Amazon Alexa


De LB110 kan samen gebruikt worden met Amazon Echo, Dot, Tap en andere ondersteunde apparaten voor stembeheer en de gratis Kasa app laat jouw je slimme wifi lampen beheren vanaf elk Android (4.1 en hoger) of iOS (iOS 8 en hoger) apparaat.
Image1

Schrijf een review

Note: HTML is not translated!
    Slecht           Goed