categorie

TP-Link LB110 - Wifi Smart Bulb - E27 - Dimbaar wit licht

67.76€
rating
  • Excl. BTW: 56.00€
  • Merk: TP-Link
  • Productnummer: TPL-LB110
  • Stuks op voorraad: 1
  • Levertijd: Nu besteld, morgen bezorgd.

De TP-Link LB110 is een slimme wifi LED-lamp met dimbaar licht en geeft jou de mogelijkheid je verlichting in te stellen naar jouw wensen. Beheer op afstandVerbind de LB110 met je draadloze thuisnetwerk en beheer je licht overal vanuit de Kasa a..

De TP-Link LB110 is een slimme wifi LED-lamp met dimbaar licht en geeft jou de mogelijkheid je verlichting in te stellen naar jouw wensen. 


Beheer op afstand


Verbind de LB110 met je draadloze thuisnetwerk en beheer je licht overal vanuit de Kasa app. Kasa zorgt ervoor dat je jouw lampen kunt beheren vanaf je smartphone of tablet, inclusief de helderheid aanpassen, schema's en scenes instellen en het energieverbruik bijhouden.
Image1

Stel zelf je verlichting af


Met de verstelbare helderheid zorgt de LB110 ervoor dat je jouw verlichting op elk moment kunt aanpassen op je stemming.
Image1

Bespaar energie met LED lampen


Reduceer het energieverbruik tot 80% zonder helderheid of kwaliteitsverlies vergeleken met een 60w gloeilamp.
Image1

Geniet van je gemoedsrust


Rooster de slimme lampen in rondom je leven en laat deze in en uitschakelen op verschillende tijden. Ze kunnen zelfs automatisch aangepast worden op zonsondergang en zonsopgang tijden zodat ze aan gaan wanneer het donker wordt en uit gaan wanneer de zon op komt.
Image1

Pas aan en stel scenarios in


Slimme wifi lampen kunnen beheerd worden in een groep en jouw favoriete instellingen kunnen opgeslagen worden als beschikbare Kasa scenarios.
Image1

Compatibel met Android, iOS en Amazon Alexa


De LB110 kan gebruik worden met Amazon Echo, Dot, Tap en andere ondersteunde apparaten voor spraakbesturing en de gratis Kasa app laat jouw je slimme wifi lampen beheren vanaf elk Android (4.1 en hoger) of iOS (iOS 8 en hoger) apparaat.
Image1

Schrijf een review

Note: HTML is not translated!
    Slecht           Goed