TP-Link LB100 - Wifi Smart Bulb - E27 - Dimbaar wit licht

44.95€
rating
  • Excl. BTW: 37.15€
  • Merk: TP-Link
  • Productnummer: TPL-LB100
  • Stuks op voorraad: 7

De TP-Link LB100 is een slimme wifi LED-lamp met dimbaar licht en geeft jou de mogelijkheid je verlichting in te stellen naar jouw wensen. Beheer op afstandDoor gebruik te maken van wifi kun je de LB100 beheren zonder een hub of andere hardware...

De TP-Link LB100 is een slimme wifi LED-lamp met dimbaar licht en geeft jou de mogelijkheid je verlichting in te stellen naar jouw wensen. 


Beheer op afstand


Door gebruik te maken van wifi kun je de LB100 beheren zonder een hub of andere hardware. Open simpelweg de Kasa app om je smart LED lamp op afstand te beheren, op elk moment en overal. De lampen zijn compatibel met Android (4.1 en hoger), iOS (iOS 8 en hoger) en beschikken daarnaast ook Amazon Alexa, Dot en Tap ondersteuning.
Image1

Stel zelf je verlichting af


De LB100 heeft een helderheid van 600 lumen met dimbaar wit licht wat kan zorgen voor een stabiele en aangepaste verlichting.
Image1

Bespaar energie met de LED lamp


De LB100 bespaart energie zonder helderheids- of kwaliteitsverlies en gaat 13.7 jaar mee.
Image1

Plan je verlichting


Stel schema's in om je smart LED lamp in/uit te schakelen op elk gewenst moment. Je kunt bijvoorbeeld de lamp elke ochtend aan laten gaan om je wakker te maken, of elke avond bij schemering je kamer automatisch te verlichten.
Image1

Stel scenes in


Sla je verlichtinsinstellingen op als verschillende scenarios om er direct van te kunnen genieten. Smart wifi lampen kunnen individueel, maar ook als groep beheerd worden. Je kunt de ideale stemming voor jouw lifestyle en voorkeuren instellen.
Image1

Beveilig je huis


Dankzij de afwezigheidsmodus kan de smart wifi lamp het laten lijken alsof er iemand thuis is door de lampen in en uit te schakelen op verschillende momenten.

Schrijf een review

Note: HTML is not translated!
    Slecht           Goed