Samsung Galaxy Tab S4 - LTE - 10.5 inch - Grijs

769.00€
rating
  • Excl. BTW: 635.54€
  • Merk: Samsung
  • Productnummer: SAM-SM-T835NZAAPHN
  • Stuks op voorraad: 22

Stijlvolle Samsung Tab S4Maak kennis met de nieuwe Samsung Galaxy Tab S4 10.5. Een stijlvolle, luxe tablet met 10,5-inch Super AMOLED-scherm, een razendsnelle processor en grote batterij. De Galaxy Tab S4 heeft een 8-megapixel selfiecamera en irissca..

Stijlvolle Samsung Tab S4
Maak kennis met de nieuwe Samsung Galaxy Tab S4 10.5. Een stijlvolle, luxe tablet met 10,5-inch Super AMOLED-scherm, een razendsnelle processor en grote batterij. De Galaxy Tab S4 heeft een 8-megapixel selfiecamera en irisscanner aan de voorkant en een 13-megapixelcamera met flitser aan de achterkant. 

Samsung Galaxy Tab S4 sfeerbeeld

Perfect voor ondernemers
De Samsung Galaxy Tab S4 is dé tablet voor ondernemers die veel onderweg zijn. De grote 7300 mAh-batterij zorgt ervoor dat de tablet de hele dag mee gaat. De S4 heeft een uitstekende samenwerking met de S Pen en ondersteunt het maken van Screen Off-notities. Zo kun je snel notities of schetsen maken zonder de tablet te openen. 

Samsung Galaxy Tab S4 sfeerbeeld

DeX voor tablets
De Galaxy Tab S4 ondersteunt ook DeX voor tablets. Hiermee verander je jouw tablet snel om tot desktop. Met de handige Book-cover wordt jouw tablet een pc en met een HDMI-adapter koppel je snel een tweede scherm aan je tablet. In DeX-modus kun je gemakkelijk bestanden verslepen tussen apps en schermen minimaliseren. Dankzij de razendsnelle processor kan de Tab S4 alle werkdruk aan!

Samsung Galaxy Tab S4 sfeerbeeld

Bioscoopervaring
Niet alleen is de Galaxy Tab S4 je perfecte zakenpartner, ook voor entertainment onderweg of thuis heeft hij alles in huis. Met de door AKG getunede quad speakers en een groot 10,5-inch Super AMOLED-scherm wordt jouw Tab S4 het perfecte entertainmentapparaat. 

In het kort:
-Luxe design met glazen achterkant
-10,5-inch Super AMOLED-scherm
-8-megapixel selfiecamera en irisscanner aan voorkant
-13-megapixelcamera met flitser aan achterkant
-Screen off S Pen-integratie
-DeX voor tablets
-AKG-tuned quad speakers
-Grote 7300 mAh-batterij

Schrijf een review

Note: HTML is not translated!
    Slecht           Goed