Jubileum Actie

Jubileum Actie

Jubileum Actie

SR Deals bestaat 1 jaar en dat vieren wij graag met jullie. Wij hebben onderstaande deals extra groot ingekocht met extra veel voordeel voor jullie. Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor onze give-aways en natuurlijk voor de beste deals.

* De Jubileum Actie deals gelden tot 31-12-2018 00:00. Verzending van de deals geschiedt op uiterlijk 2 dagen na bestelling i.v.m. verwachte drukte. Eventuele prijsfouten zijn onder voorbehoud. *

Toon 1 tot 4 van 4 (1 Paginas)

Motorola Stream Sport - Zwart

99.99€

Volledig draadloze stereo-oordopjes• Superieure geluidskwaliteit met diepe bass• Ergonomisch ontwerp, past de hele dag in uw oor• Geschikt voor Siri en Google Now• Ingebouwde microfoon voor telefoongesprekken (handsfree)• Multipoint-technologie om tw..

Sale!-41%
Google Home Mini (Zwart)

Google Home Mini (Zwart)

34.99€

59.00€

De Google Home Mini met geïntegreerde Google Assistant helpt je met je dagelijkse taken. Vraag bijvoorbeeld om je boodschappenlijstje bij te houden, de televisie voor je aan te doen en je favoriete serie op Netflix af te spelen óf om je muziek van Sp..

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Genio KP1608 ...

89.00€

Genio is een compacte, intelligente koffiemachine ontworpen om je leven net een stukje makkelijker te maken! Geniet met Genio van perfect evenwichtige dranken in een compacte machine die met gemak in elke keuken past.Ontworpen om je het leven ge..

Sale!-72%
Nieuw!
Princess Traveller Lissabon - Handbagage...

Princess Traveller Lissabon - Handbagage...

24.95€

89.99€

De Lissabon koffer is een ruimtelijke, extreem sterke en super lichtgewicht koffer, waardoor u meer gratis kilo’s bagage kunt meenemen op reis. De koffer is vervaardigd uit ABS. Het gebruik van dit materiaal waarborgt een hoge mate van gebruiksgemak ..

Toon 1 tot 4 van 4 (1 Paginas)