categorie

Accesoires

Toon 1 tot 12 van 12 (1 Paginas)

JOY-CON CHARGING GRIP

56.87€

De linker en rechter Nintendo Switch Joy-Con controllers kunnen aan deze ondersteunende accessoire worden bevestigd. Behalve dat de Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip een klassieke hantering oplevert, zullen de linker en rechter Nintendo Switch Jo..

JOY-CON L GREY

67.76€

Met een extra losse Nintendo Switch Joy-Con Links kan een lege linker controller van de Nintendo Switch vervangen worden als die ligt op te laden of stuk is. Ook is de Nintendo Switch Joy-Con Links in te zetten als extra controller wanneer er meer da..

JOY-CON PAIR GREY

101.64€

Met de Nintendo Switch Joy-Con Controllers kunnen er 2 extra spelers deelnemen aan het spel. In handheld modus kan de set controllers door 1 speler gebruikt worden. De linker en rechter controller kunnen ieder afzonderlijk en gelijktijdig gebruikt wo..

JOY-CON R GREY

67.76€

Met een extra losse Nintendo Switch Joy-Con Rechts kan een lege rechter controller van de Nintendo Switch vervangen worden als die ligt op te laden of stuk is. Ook is de Nintendo Switch Joy-Con Rechts in te zetten als extra controller wanneer er meer..

Logitech F310 - Gaming Controller - Pc

56.87€

Met de Logitech F310 Gaming Controller breng je de ervaring van consolegamen over op je pc. Uitgebreide gameondersteuning voor elke pc-game, aanpasbare knoppen en een vertrouwde lay-out.Vertrouwde consoleachtige indelingJe bent meteen al vertrouwd me..

Logitech F710 - Gaming Controller - Pc

79.86€

De Logitech F710 Gaming Controller is draadloos waardoor er nooit meer snoeren in de weg zitten. Deze Gamepad maakt gebruik van een krachtige, betrouwbare, draadloze 2,4GHz-verbinding. En met de dubbele vibratiemotoren voel je elke treffer, botsing e..

Logitech G Driving Force Shifter

87.12€

Verrijk de nieuwste console- en pc-racegames op de Logitech G29 en G920 racesturen met de Logitech Driving Force Shifter. De Logitech Driving Force Shifter is ontworpen voor de Logitech racesturen G29 en G920 om je ervaring met de nieuwste conso..

Logitech G240 - Gaming Muismat - Zwart

38.72€

De Logitech G240 Gaming Muismat is speciaal gemaakt voor optimale prestaties. Het stoffen oppervlak van de G240 biedt een ideale oppervlakwrijving voor gamen met lage DPI, waardoor muiscontrole en cursorplaatsing wordt verbeterd.Gelijkmatige oppervla..

Logitech G29 Driving Force Racestuur - P...

419.87€

Ga de race-uitdaging aan met het Logitech G29 Driving Force Racestuur, exclusief ontworpen voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en PC.Het Logitech G29 Driving Force Racestuur is de ultieme simulatieracehardware met realistische forcefeedback, helisch..

Logitech G440 - PC - Gaming Muismat - Zw...

56.87€

De Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad biedt een hard polymeer oppervlak met lage wrijving dat ideaal is voor gamen met hoge DPI, waardoor muiscontrole en precieze cursorplaatsing wordt verbeterd. De gelijkmatige oppervlaktextuur verbetert sensorpres..

Logitech G640 - Stoffe Gaming Muismat - ...

67.76€

Het stoffen oppervlak van de Logitech® G640 Cloth Gaming Mouse Pad biedt ideale wrijving voor gamen met lage dpi, waardoor muiscontrole en precieze cursorplaatsing worden verbeterd. Snel en abrupt beginnen, stoppen en van richting veranderen zijn gee..

Logitech G920 Driving Force - Racestuur ...

429.55€

Het Logitech G920 Driving Force Racestuur is de ultieme simulatieracehardware met realistische forcefeedback, helische tandwielen en pedalen, exclusief ontworpen voor de Xbox One™ en PC.Realistische forcefeedback met helische anti-backlash tandwielen..

Toon 1 tot 12 van 12 (1 Paginas)