Accesoires

Toon 1 tot 4 van 4 (1 Paginas)

JOY-CON CHARGING GRIP

39.99€

De linker en rechter Nintendo Switch Joy-Con controllers kunnen aan deze ondersteunende accessoire worden bevestigd. Behalve dat de Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip een klassieke hantering oplevert, zullen de linker en rechter Nintendo Switch Jo..

JOY-CON L GREY

49.99€

Met een extra losse Nintendo Switch Joy-Con Links kan een lege linker controller van de Nintendo Switch vervangen worden als die ligt op te laden of stuk is. Ook is de Nintendo Switch Joy-Con Links in te zetten als extra controller wanneer er meer da..

JOY-CON PAIR GREY

79.99€

Met de Nintendo Switch Joy-Con Controllers kunnen er 2 extra spelers deelnemen aan het spel. In handheld modus kan de set controllers door 1 speler gebruikt worden. De linker en rechter controller kunnen ieder afzonderlijk en gelijktijdig gebruikt wo..

JOY-CON R GREY

49.99€

Met een extra losse Nintendo Switch Joy-Con Rechts kan een lege rechter controller van de Nintendo Switch vervangen worden als die ligt op te laden of stuk is. Ook is de Nintendo Switch Joy-Con Rechts in te zetten als extra controller wanneer er meer..

Toon 1 tot 4 van 4 (1 Paginas)