categorie

Haarstyling

Toon 1 tot 6 van 6 (1 Paginas)

Carmen Chopstick Curler CT4620 - Krultan...

29.99€

Keramische coating voor gezond zacht haar In een handomdraai creëer je de mooiste partylooks. Deze krultang is een echte musthave voor party animals: met het grootste gemak creëer je veel verschillende looks. Er gaat een wereld voor je open. De ..

Carmen Curlomatic CB3081 - Krultang

16.99€

Carmen Curlomatic krultangDe Carmen Curlomatic krultang is ideaal geschikt voor het krullen van korter haar. De diameter van deze krultang is 18 millimeter dus kortere lengtes krijgen hiermee de perfecte krul. Dankzij de roterende borstel kun je je h..

Carmen Duo Style DC6530 - Krulborstel

17.99€

De Duo Style krulborstel is speciaal geschikt voor vrouwen met kort haar, door de kleine diameters borstels die meegeleverd worden. De borstels hebben een combi van pinnen en paardenhaar en de diameters zijn 20 mm en 12 mm.Carmen Duo Style/ DC65302-i..

Carmen Shiny Curls 3-in-1 CT6525 - Krult...

59.99€

Carmen heeft een nieuwe 3-in-1 krultang: de Shiny Curls. Hiermee borduurt Carmen voort op de succesvolle Chopstick Curler, omarmd door topvloggers. De Shiny Curls is een krultang waarmee je drie soorten krullen kunt maken. Van energieke bouncy chopst..

Carmen Smooth & Shine CR1070 - Stijl...

24.99€

Deze Carmen CR-1070 Smooth & Shine Stijltang heeft extra lange platen voor een supersnel resultaat. Geschikt voor vrouwen met lang en dik haar. Door de ceramic coating glijdt deze stijltang heerlijk door je haar en geeft het een glanzend resultaa..

Carmen Triple styler CT3000 - Multi styl...

49.99€

Met de Carmen Triple Styler kies je zelf de geschikte temperatuur voor jouw haartype. De tang bereikt je gekozen temperatuur razendsnel dankzij de fast heat technologie. Je hoeft hierbij niet bang te zijn dat de hoge temperatuur je haar zal beschadig..

Toon 1 tot 6 van 6 (1 Paginas)