categorie

Gaming

Gaming

Toon 1 tot 12 van 15 (2 Paginas)

Logitech F310 - Gaming Controller - Pc

56.87€

Met de Logitech F310 Gaming Controller breng je de ervaring van consolegamen over op je pc. Uitgebreide gameondersteuning voor elke pc-game, aanpasbare knoppen en een vertrouwde lay-out.Vertrouwde consoleachtige indelingJe bent meteen al vertrouwd me..

Logitech F710 - Gaming Controller - Pc

79.86€

De Logitech F710 Gaming Controller is draadloos waardoor er nooit meer snoeren in de weg zitten. Deze Gamepad maakt gebruik van een krachtige, betrouwbare, draadloze 2,4GHz-verbinding. En met de dubbele vibratiemotoren voel je elke treffer, botsing e..

Logitech G Driving Force Shifter

87.12€

Verrijk de nieuwste console- en pc-racegames op de Logitech G29 en G920 racesturen met de Logitech Driving Force Shifter. De Logitech Driving Force Shifter is ontworpen voor de Logitech racesturen G29 en G920 om je ervaring met de nieuwste conso..

Logitech G240 - Gaming Muismat - Zwart

38.72€

De Logitech G240 Gaming Muismat is speciaal gemaakt voor optimale prestaties. Het stoffen oppervlak van de G240 biedt een ideale oppervlakwrijving voor gamen met lage DPI, waardoor muiscontrole en cursorplaatsing wordt verbeterd.Gelijkmatige oppervla..

Logitech G29 Driving Force Racestuur - P...

419.87€

Ga de race-uitdaging aan met het Logitech G29 Driving Force Racestuur, exclusief ontworpen voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en PC.Het Logitech G29 Driving Force Racestuur is de ultieme simulatieracehardware met realistische forcefeedback, helisch..

Logitech G440 - PC - Gaming Muismat - Zw...

56.87€

De Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad biedt een hard polymeer oppervlak met lage wrijving dat ideaal is voor gamen met hoge DPI, waardoor muiscontrole en precieze cursorplaatsing wordt verbeterd. De gelijkmatige oppervlaktextuur verbetert sensorpres..

Logitech G640 - Stoffe Gaming Muismat - ...

67.76€

Het stoffen oppervlak van de Logitech® G640 Cloth Gaming Mouse Pad biedt ideale wrijving voor gamen met lage dpi, waardoor muiscontrole en precieze cursorplaatsing worden verbeterd. Snel en abrupt beginnen, stoppen en van richting veranderen zijn gee..

Logitech G920 Driving Force - Racestuur ...

429.55€

Het Logitech G920 Driving Force Racestuur is de ultieme simulatieracehardware met realistische forcefeedback, helische tandwielen en pedalen, exclusief ontworpen voor de Xbox One™ en PC.Realistische forcefeedback met helische anti-backlash tandwielen..

Nintendo Classic Mini NES

101.64€

De klassieke Nintendo Entertainment System is terug in een nieuwe maar vertrouwde vorm als miniatuur van het oorspronkelijke Nintendo-systeem.Op deze Nintendo Classic Mini: NES staan 30 NES-games geïnstalleerd, waaronder de populaire klassiekers Supe..

Nintendo Classic Mini Super Nintendo Ent...

122.21€

Keer terug naar de jaren negentig en speel tijdloze klassiekers op het Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System. Op het Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System staan 21 klassieke games. Je kunt het systeem eenvoud..

Nintendo Switch Console - 32GB - Blauw/R...

398.09€

De Nintendo Switch is een revolutionair game-systeem. Je kan dit game systeem gemakkelijk aansluiten op je TV, maar ook heel simpel en snel veranderen in een handheldsysteem met een beeldscherm van 6,2 inch waarop je onderweg kunt spelen. Voor het ee..

Nintendo Switch Console - 32GB - Grijs

398.09€

De Nintendo Switch is een revolutionair game-systeem. Je kan dit game systeem gemakkelijk aansluiten op je TV, maar ook heel simpel en snel veranderen in een handheldsysteem met een beeldscherm van 6,2 inch waarop je onderweg kunt spelen. Voor het ee..

Toon 1 tot 12 van 15 (2 Paginas)